For Emilie er hengevugge det beste sovealternativet for babyen sin

Da Emilia ikke fant hengevugger på det norske markedet for sin egen baby til å sove i, laget hun dem like godt selv

– Tanken på å skape slike produkter handlet ikke kun om å produsere de i Norge, men også levere kvalitetsprodukt som kan hjelpe babyer og foreldre i den krevende barseltiden.

Emilia  bor på en vakker gård oppå et platå i Lærdal. Den ville naturen ligger på alle kanter; steile fjell, grønne trær så langt øyet kan se, ei videnkjent elv der laks og ørret bor – Lærdalselvi, som skapte denne dalen.

Når Emilia skulle skape et produkt måtte det være på naturens premisser.

– Det som er unikt med Vuggebaby-produkter er at de er laget fra bunnen av i Sogn. Råvarene som blir brukt er kjøpt inn kun hos norske eller europeiske forhandlere. Print med søte babymotiv, stilrent design, flotte detaljer på produktene og fokus på bærekraft er noe som skiller produktene mine fra importerte.  

Visste hva hun savnet

Vi spoler tilbake til 2021. Emilia var gravid og las mye positivt om hengevugger, men fant ingen norsk produsent. Da bestemte hun seg for å lage funksjonelle soveprodukter for babyer av høy kvalitet selv.

–  Det føltes også riktig ettersom jeg var gravid med nummer to og visste som mamma fra før hva jeg savnet på markedet. 

Da gutten kom til verden hadde Emilia også designa og laga hengevugger selv.

– Minstemann testet flere hengevugger og det viste seg at det var hans foretrukkede soveplass ettersom han falt i søvn på noen få minutter. Etter at produktet ble testet og vasket og eksaminert, erfarte jeg også at hengevugga var til god hjelp mot både kolikk, refluks og urolig søvn. 

– Fornøyde babyer og foreldre

Slik bestemte Emilia seg for å starte en liten norsk bedrift som skaper babyprodukter rettet mot god babysøvn og trivsel. Vuggebaby var skapt. Allerede i juni 2022 kom nettbutikken på plass og skapte engasjement og interesse. 

Juli 2023 åpnet Hengevugge.no der fokus er utelukkende å selge de beste soveproduketene for babyer.

Etterhvert designet hun også flere herlige produkter som ble til favoritter hos de søte små. 

Del denne på :