SOMMERSALG - kundenes favoritter til SUPER PRIS! Sjekk ut vårt tilbud og bestill i dag. Koden EXTRA10 gir deg 10% rabatt på ordinære varer.

Fraktsatser

Nettbutikken tilbyr fast fraktpris til kunder. Pakke i postkassen for 65 kr inkl mva og pakke til hentested 135 kr inkl mva. Gratis frakt over kr 1500. Info for kunder på Svalbard – Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling til Svalbard belastet med ekstra frakt gebyr i tillegg til fastpris.

Egenproduserte varer

Alle varer merket med Vuggebaby varemerke er håndlagde. De fleste varene er lagerført og noen skal produseres etter at du har bestilt dem. Produksjonstid kan variere, alt fra 1 til 3 virkedager. Etter at varene er produsert, sendes de til kjøper. Frakten tar ca 3-5 virkedager i Norge med Posten eller Bring.

Retur og bytterett

Du har full bytterett hos meg, vennligst ta kontakt via post@vuggebaby.no for å avtale detaljer. For å benytte deg returrett, ta kontakt snarest mulig eller senest 14 dager etter at du har mottatt produkter. Kjøper bærer fraktkostnadene ved retur. Varer skal returneres i original emballasje og i ubrukt stand. Dersom varene ikke returneres i original stand innen rimelig tid, er kjøperen ansvarlig for verditap.

Angre- og reklamasjonsrett

Alle egenproduserte produkter er nøye undersøkt før de blir sendt. Om du likevel finner ut at produkter inneholder feil, har du reklamasjonsrett hos meg. Det er 2 måneders frist for å kunne reklamere. For å sende inn reklamasjon må du ta kontakt via post@vuggebaby.no Kjøper bærer frakt- og returkostnader ved angrerett.

LEVERING

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Pakken skal hentes i rimelig tid, da forsinkelser kan forårsake tillegsgebyrer for selgeren. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.