Koden EXTRA10 gir deg 10% rabatt på ordinære varer i hele nettbutikken.

Fra idé til produkter..

Som mamma til to visste jeg hva jeg savnet på markedet.

– Tanken på å skape slike produkter handlet ikke kun om å produsere de i Norge, men også levere kvalitetsprodukt som kan hjelpe babyer og foreldre i den krevende barseltiden.

 I løpet av den tiden Vuggebaby eksisterer har jeg designet og produsert flere nydelige produkter som jeg er stolt av. Blant annet slike funksjonelle soveprodukter for babyer som hengevugger, bærekraftige ulldyner produsert av ren og ny norsk ull av fineste kvalitet C1, mykeste babytepper av ØkoTex sertifisert musselin og økologiske kosekluter med søte ører.

 Vuggebaby var skapt. En liten norsk bedrift som produserer babyprodukter rettet mot god babysøvn og trivsel. 

Emilia

– Tanken på å skape fine babyprodukter handlet ikke kun om å produsere de i Norge, men også levere kvalitetsprodukt som kan hjelpe babyer og foreldre i den krevende barseltiden.

 
Emilia  bor på en vakker gård oppå et platå i Lærdal. Den ville naturen ligger på alle kanter; steile fjell, grønne trær så langt øyet kan se, ei videnkjent elv der laks og ørret bor – Lærdalselvi, som skapte denne dalen.
 
– Det som er unikt med Vuggebaby-produkter er at de er laget fra bunnen av i Sogn. Råvarene som blir brukt er kjøpt inn kun hos norske eller europeiske forhandlere. Print med søte babymotiv, stilrent design, flotte detaljer på produktene og fokus på bærekraft er noe som skiller produktene mine fra importerte.  
 
– Fornøyde babyer og foreldre
 
Slik bestemte Emilia seg for å starte en liten norsk bedrift som skaper babyprodukter rettet mot god babysøvn og trivsel. Vuggebaby var skapt. Allerede i mai 2022 kom nettbutikken på plass og skapte engasjement og interesse. 
 
Etterhvert designet hun også flere herlige produkter som ble til favoritter hos de søte små. 
Emilia A. Wendelbo - mamma og gründer