Om VuggeBaby

VuggeBaby er en liten norsk bedrift med fokus på funksjonalitet og kvalitet. Nettbutikken drives av gründermamma Emilia som har hjerte for søm.

Vuggebaby er en lokal produsent av funksjonelle soveprodukter slike som hengevugger og andre babyprodukter. Alle VuggeBaby sine produkter er håndsydd i vakre Sogn av bærekraftige materialer og har flotte detaljer. Her finner du blant annet nydelige slyngevugger, babytepper, ullprodukter, kosekluter med mye mer. 

– Alle mine produkter er produsert under trivelige arbeidsforhold i mitt lille systudio i Lærdal. Jeg legger mye kjærlighet i det jeg gjør og hvert eneste produkt gjennomgår kvalitetskontroll hos meg. Tekstiler og råvarer jeg bruker i produksjon er kun fra norske og europeiske forhandlere som har ØkoTex sertifisering.

Naturen gir meg mye inspirasjon og byr på mange fantastiske naturmaterialer – linstoff, bomull og ull. Jeg er opptatt av kvalitet og som mamma ønsker at andre babyer og barn, slik som mine, får utbytte av miljøvennlige produkter og tekstiler. Jeg har en filosofi om at produkter til babyer skal være av miljøvennlige råvarer, siden babyer og barn er de mest dyrebare og kjære som finnes.

VuggeBaby har en visjon om å glede barn og foreldre med sine herlige og bærekraftige produkter.

Å være mamma er et eventyr og vi i Vuggebaby heier på alle mammaer.