FRAKT OG RETUR

(Sist oppdatert 22.12.2022)

Egenproduserte varer

Alle varer merket med Vuggebaby varemerke er håndlagde. Noen varer er lagerført og noen produseres etter at du har bestilt dem. Produksjonstid kan variere, alt fra 2 til 8 virkedager. Etter at varene er produsert, sendes de til kjøper. Frakten tar ca 3-7 virkedager i Norge med Posten eller Bring. Det er lengre leveringstid til Europa, se posten sin nettside for mer info og ta kontakt hvis du har lyst å få tilsendt varene utenfor Norge. 

Retur og bytterett

Du har full bytterett hos meg, vennligst ta kontakt via post@vuggebaby.no for å avtale detaljer. For å benytte deg returett, ta kontakt snarest mulig eller senest 14 dager etter at du har mottat produkter. Kjøper bærer fraktkostnadene ved retur. Varer skal returneres i original embalasje og i ubrukt stand. Dersom varene ikke returneres i original stand, er kjøperen ansvarlig for verditap.

Angre- og reklamasjonsrett

Alle egenproduserte produkter er nøye undersøkt før de blir sendt. Om du likevel finner ut at produkter inneholder feil, har du full reklamasjonsrett hos meg. For å sende inn reklamasjon eller benytte angrerett, må du ta kontakt via post@vuggebaby.no senest 14 dager etter at du har mottat varer og burde ha oppdaget feil eller mangel. Kjøper bærer frakt- og returkostnader ved angrerett.

Levering

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Pakken skal hentes i rimelig tid, da forsinkelser kan forårsake tillegsgebyrer for selgeren. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Fraktsats
Nettbutikken tilbyr fast fraktpris til kunder. Pakke i postkassen for 65 kr inkl mva og pakke til hentested 135 kr inkl mva.  Info for kunder på Svalbard - Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling til Svalbard belastet med ekstra fraktgebyr i tillegg til fastpris.