slyngevugge brun111 

Hvorfor velge VuggeBaby sine slyngevugger?

Slyngevugger ble skapt mange år tilbake og brukt av mange generasjoner. De er ganske så annerledes enn babynest eller babyseng. Lurer du på hvorfor slyngevugge fra VuggeBaby? Her er flere grunner: fordi slyngevuggene våre er mest naturlig og behagelig soveplass for en liten baby. Tenk selv, babyen var i mammas mage iløpet av 9 måneder. Koste seg og var vektløs. Så var det på tide å komme til denne verden der lille må sove på den faste, store madrassen i sengen sin. Det er ikke rart at mange babyer protesterer. Dessuten trenger man ikke å bysse babyen heile tid. Slyngevugge kommer til å gynge babyen din varsomt til søvn, uten at du trenger å bli sliten i armene dine.

Slyngevuggene til VuggeBaby byr på en ergonomisk sovestilling, der babyen blir minnet på å være i mammas mage. Hodet og beina er litte grann høyere enn kroppen. Det hjelper mot refluks og kolikk. Beina ligger fritt i ortopedisk riktig posisjon, noe som er bra for hoftene. Vuggebaby sine slyngevugger garanterer en rolig start for din baby - babyen ligger skjermet noe som motvirker skvetting, de er mindre redde og blir ikke overstimulert. Jeg er for naturlig utvikling av barn - siden hele poenget med slyngevugga er å skaffe roen rundt den nyfødte, skjerme og etterligne livet i magen. Det gir en mer skånsom overgang for babyen. Vi har en god fjær som responderer til bevegelser i slyngevugga og gir myk byssing. Det beroliger de fleste babyer. Med andre ord, babyen sovner ganske fort i slyngevugga. Om du har lyst å prøve vuggemotor eller vet at babyen din kommer til å like skånsom byssing, kan jeg anbefale markedets beste vuggemotor fra Nonomo. De er produsert i Tyskland og er av topp kvalitet. Slyngevuggene våre gir en forsiktig start i livet.

Alle råvarer som er brukt for å produsere VuggeBaby sine produkt er håndplukket av meg med kjærlighet og omtanke til naturen. VuggeBaby's produkter er laget av ØkoTex Standard 100 sertifiserte stoff. Det er din garanti for at tekstiler vi bruker inneholder ingen kjemikalier. Materialet er av naturlig opprinnelse og behandlet på en skånsom måte for å beholde den gode kvaliteten det har. VuggeBaby's ullmadrass gir god ergonomisk støtte til babys rygg og er pustende. Madrassen kan vaskes i maskin med ullprogramm. Ulla er norsk, av beste kvalitet og er kardet og vasket. Trepinner er håndlaget i Norge av norsk tre.  Slyngevugga kan ellers henges på trær, tas med på stranden, skog og mark.  Ta den med i bagen som kan kjøpes separat.

Sikkerhet - for å garantere deg sikkerhet brukes det kun kvalitetsvarer. Altså slitesterk fjær, sikkerhetsstropp og stålkomponenter som sikrer at hele slyngevugga henger stabilt. VuggeBaby sine slyngevugger er utført i lin og bomull som er faste og sterke stoffer som kan vaskes og brukes av flere generasjoner. 

VuggeBaby sine slyngevugger og tekstilprodukter er håndsydd og produsert i Norge under hyggelige og gode arbeidsforhold. Selv om VuggeBaby's produkter er produsert og håndlaget i Norge, holder vi samme priser som produkter som er produsert i storskala i utlandet.

 

VIKTIG - anbefalingene rundt bruk av slyngevugger;

 Du som forelder har ansvar å passe på at babyen din har optimale forhold og ligger trygt i den. 

Når barnet klarer å snu seg, sitte eller krabbe skal man enten slutte å bruke slyngevugga eller bruke den kun under tilsyn. Slyngevuggene anbefales å bruke KUN som dagseng og under tilsyn. La barnet sove på en fast og ren madrass om nettene

Barnet skal sove på ryggen i slyngevugga

Sørg for gode pusteforhold og ventilasjon, aldri dekk slyngevuggen

Unngå for varmt sovemiljø

Slyngevuggene anbefales å bruke KUN som dagseng og under tilsyn. La barnet sove på en fast og ren madrass om nettene

Ikke ha ting oppi slyngevuggen

Slyngevuggen skal ikke brukes som huske

Slyngevugge eller slyngevugge delene skal ikke brukes som leketøy, det kan medføre skade eller kvelning

For korrekt bruk av VuggeBaby slyngevugger følg disse anbefalingene og instruksjonene i bruksanvisning. Om du fortsatt har spørsmål, ikke nøl og ta kontakt. Vi hjelper deg.

Ikke kjøp slyngevugger uten bruksanvisning eller madrass, dette er verken bra for babyens rygg eller babyens sikkerhet.

 

 Kjøp norsk Jakob Maliks: I skyggen av korsarer, føderalister og folkerett – det norske  flagget 200 år - DKNVS