VuggeBaby er en liten norsk bedrift med fokus på miljø, funksjonalitet og kvalitet.  Nettbutikken drives av gründermamma Emilia. 

Naturen gir meg mye inspirasjon og byr på mange fantastiske naturmaterialer – linstoff, bomull og ull. Alle VuggeBaby sine produkter er håndsydd i vakre Sogn av naturlige materialer og har flotte detaljer.  Her finner du blant annet nydelige slyngevugger, babytepper, ullprodukter og kosekluter med mye mer. Jeg fører også andre fine babyprodukter laget av skandinaviske produsenter.

Jeg er opptatt av kvalitet og som mamma ønsker jeg at andre babyer og barn, slik som mine, får utbytte av miljøvennlige produkter og tekstiler. Jeg har en filosofi om at produkter til babyer skal være av naturlige råvarer, siden babyer og barn er de mest dyrebare og kjære som finnes. 

Alle mine produkter er produsert under trivelige arbeidsforhold i mitt lille systudio i Lærdal. Jeg legger mye kjærlighet i det jeg gjør og hver gang et Vuggebaby produkt blir solgt, er jeg et steg nærmere drømmen. 

VuggeBaby har en visjon om å glede barn og foreldre med sine herlige og bærekraftige produkter.

#etiskproduksjon

#miljøvennligeprodukter

#babyutstyrsbutikk 

(っ◔◡◔)っ